top of page

Kule eventlokaler med lang historie

Eventlokalene hos oss i Gamlebyen Mat & Drikke er kjent for sin lange historie som går helt tilbake til 1875, da Onsumslottets tårn raget i all sin prakt over hele Oslo.

I 1914 ble dagens bygning opprettet og en rekke bedrifter og aktiviteter har funnet sted. Siden november 2017 har vi i Gamlebyen Mat & Drikke sørget for å tilrettelegge for både store og små eventer og arrangementer - Perfekt for deg som ønsker kule eventlokaler med alle fasiliteter og med masse historie!


Enten du ønsker et moderne og minimalistisk rom, en klassisk og elegant sal, eller en trendy og unik arena, kan du ved hjelp av våre eventlokaler få den fleksibiliteten du behøver for å skape det eventet du måtte ønske.

Som arrangør i våre eventlokaler kan du forvente alt av nødvendig teknisk utstyr for å kunne gjennomføre på en utmerket måte, og som sent vil glemmes hos dine gjester.

 

Vi hjelper deg med følgende oppgaver

● Servise
● Serveringshjelp
● Barhjelp
● Lydutstyr
● Underholdning osv.

Vi vet at suksessen til ethvert event avhenger av detaljene. Derfor tilbyr vi også en rekke tilleggstjenester for å gjøre planleggingen av ditt event så enkel og problemfri som mulig - Vi strekker oss langt for å skape en sømløs opplevelse i våre eventlokaler!

Kjøkkenhallen

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning underveis av eventet.

Her kan vi tilrettelegge for 90 eventdeltakere. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen.

 

Dette eventlokalet kan også knyttes sammen med vaskehallen

 

Eventlokaler med god plass og smakfull bevertning

I våre eventlokaler i St. Halvardsgate 33 har vi plass til totalt 440 personer. ​Kjøkkenhallen har plass til 140 personer og Gamlebyen Festhall har plass til 300.  Vi er klare for å ta imot alle typer eventer. 

 

Våre eventlokaler i Oslo er perfekt for de mer arbeidslivrelaterte arrangementene, som konferanser og kickoff, men også de mer festlige arrangementene, som bryllup, dåp eller konfirmasjon. Vi tilpasser eventlokalene til stemningen som er ønsket for hvert event, og det vil føles som om eventlokalet var ment for å være slik hele tiden. Et bryllup vil eksempelvis oppleves delikat og romantisk, men for et kickoff event ønsker man kanskje en litt annerledes seanse.

God mat er viktig for eventdeltakerne

Maten vil også være tilpasset til type event, og vi hører mer enn gjerne på våres kunder ønsker og behov. Likevel har vi lang og god erfaring med å lage mat som følger trendene og faller i smak hos selv de mest kresne. Dette gjør vi fordi vi mener et godt arrangement består av gode eventlokaler med lekre omgivelser og tilstrekkelig med plass i samspill med gode matopplevelser. Det ene uten det andre er i våres øyne ikke et vellykket arrangement.

Vi tilpasser vår meny etter dine ønsker.

 

Gamlebyen Mat & Drikke består av trioen Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. Vi har lang fartstid fra en bransje som er i konstant endring med nye trender og vaner blant et kresent publikum. ​ Med erfaringer fra blant annet stjernerestauranter i inn- og utland og cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha.

 

Du er velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre eventlokaler!

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til eventer, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer som krever stor plass.

Vi kan tilrettelegge for 180 eventdeltakere. Dersom vi fletter begge lokalene sammen, har vi kapasitet til å tilrettelegge våre eventlokaler for totalt 270 eventdeltakere.

Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er
opprettholdt i det som i dag heter St Halvardsgate 33. Etter å ha arrangert alle slags former
eventer og selskaper, har vi opparbeidet oss et godt rykte for å skape god stemning her i
Gamlebyen i Oslo.

Eksempler på matretter i vår våre eventlokaler

Tapas

”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker

 

Kylling med fyrig krydderskorpe

 

Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust

 

Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu

 

Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt

 

Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon

 

Potet Lyonaise

 

Dagens brød med dipp

 

5-retters

Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise

 

Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør

 

Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og Limonadeaigredoux

 

Norske oster med marmelade og sprøtt

 

Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust

 

bottom of page