Kule eventlokaler med lang historie

Eventlokalene hos oss i Gamlebyen Mat & Drikke er kjent for sin lange historie som går helt tilbake til 1875, da Onsumslottets tårn raget i all sin prakt over hele Oslo.

I 1914 ble dagens bygning opprettet og en rekke bedrifter og aktiviteter har funnet sted. Siden november 2017 har vi i Gamlebyen Mat & Drikke sørget for å tilrettelegge for både store og små eventer og arrangementer - Perfekt for deg som ønsker kule eventlokaler med alle fasiliteter og med masse historie!

Kjøkkenhallen

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning underveis av eventet.

Her kan vi tilrettelegge for 90 eventdeltakere. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen.

 

Dette eventlokalet kan også knyttes sammen med vaskehallen

Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
Hyggelig Uteplass
Hyggelig Uteplass

press to zoom
Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
1/8
65202210849
65202210849

press to zoom
IMG_47441
IMG_47441

press to zoom
Festhall Utside
Festhall Utside

press to zoom
65202210849
65202210849

press to zoom
1/25

 

Eventlokaler med god plass og smakfull bevertning

I våre eventlokaler i St. Halvardsgate 33 har vi plass til totalt 440 personer. ​Kjøkkenhallen har plass til 140 personer og Gamlebyen Festhall har plass til 300.  Vi er klare for å ta imot alle typer eventer.

Vi tilpasser vår meny etter dine ønsker.

 

Gamlebyen Mat & Drikke består av trioen Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. Vi har lang fartstid fra en bransje som er i konstant endring med nye trender og vaner blant et kresent publikum. ​ Med erfaringer fra blant annet stjernerestauranter i inn- og utland og cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha.

 

Du er velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre eventlokaler!

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til eventer, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer som krever stor plass.

Vi kan tilrettelegge for 180 eventdeltakere. Dersom vi fletter begge lokalene sammen, har vi kapasitet til å tilrettelegge våre eventlokaler for totalt 270 eventdeltakere.

 

Eksempler på matretter i vår våre eventlokaler

Tapas

”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker

 

Kylling med fyrig krydderskorpe

 

Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust

 

Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu

 

Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt

 

Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon

 

Potet Lyonaise

 

Dagens brød med dipp

 

5-retters

Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise

 

Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør

 

Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og Limonadeaigredoux

 

Norske oster med marmelade og sprøtt

 

Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust