EN EKSTRA GOD GRUNN TIL Å TA FESTEN TIL GAMLEBYEN

Er du ute etter et unikt lokale til leie sentralt i Oslo så har du muligheten nå!

 

I dag har vi gleden av å kunne tilby et lokale i Oslo som vi kan leie ut til alle typer aktiviteter til private eller firmaer, hvor mat og drikke er i fokus.

Vi vil i perioder ha ulike aktiviteter som: Mat- og vinkurs, Pop Up Restaurant, tema kvelder med kulturelle innslag med mer. 

 

KANON CATERING

Kanon Catering åpner Gamlebyen Mat og Drikke, som blir et nytt event- og selskapslokale med kjøkken i St Halvardsgate 33, med bare 6-8 minutters gange til Barcode og Sørenga. Vi disponerer også andre lokaler om vi er fullbooket i Gamlebyen.

Fra venstre: Erling Sundal, Stein Sneve Olsen, Kristian Grøen og Ole Vesteng

HVEM ER VI?

Vi er 4 kamerater med lang fartstid fra en bransje som er i konstant endring med nye trender og vaner blant et kresent publikum.

Med erfaringer fra bla stjernerestauranter i inn- og utland og cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha.

VI LAGER ALL MAT FRA GRUNN OG SØRGER FOR AT DET BLIR FEST I MUNN

Lokalt, kortreist og økologisk er bra, noe mange vil ha, men i et land med lange kalde måneder så må vi også bruke import av beste sort.

Her på GBMD så kan folket komme til oss og feire seg selv eller sine til lunsj eller middag, eller bestille fra Kanon catering hvor du kan hente eller få maten levert med, eller uten, kokk.

Kanon Catering as

Org.nr.: 998 327 377 MVA

St.Halvardsgate 33

0192 OSLO

For spørsmål ring eller mail oss

21097820

Post@gbmd.no

©2017 Gamlebyen Mat & drikke