top of page
focused%20photo%20of%20wine%20glasses%20

Om oss

Nå har vi gleden av å kunne tilby to lokaler i Oslo som vi kan leie ut til alle typer aktiviteter til private eller firmaer, hvor mat og drikke er i fokus.

Vi vil i perioder ha ulike aktiviteter som:

Mat- og vinkurs, Pop Up Restaurant, tema kvelder med kulturelle innslag med mer. 

_86A8190-2.jpg

800 år på 30 sekunder

Mellom Ekebergskrenten og Vålerenga, langs selveste godslinjen og den eldst bevarte hovedveien i Norge, ligger Gamlebyen mat og drikke!

 

Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St Halvardsgate 33.

 

På denne plassen lå Lille Munkengen hvor det senere ble bygget en praktvilla med navn Onsumslottet dekorert med tårn, spir og ark i all sin prakt.

Villaen ble reist av grunnlegger og eier av Kværner Brug ved Oluf Onsum. Slottet ble bygget i 1875 og revet i 1905.

Nytt bygg ble reist i 1914 hvor det siden har vært ulike bedrifter og aktiviteter, og fra november 2017, Gamlebyen Mat & drikke.

Hils på kokkene

Vi er Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. 

Vi har lang fartstid fra en bransje som er i konstant endring med nye trender og vaner blant et kresent publikum.

Med erfaringer fra bla. stjernerestauranter i inn- og utland og cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha.

VI LAGER ALL MAT FRA GRUNN OG SØRGER FOR AT DET BLIR FEST I MUNN

Lokalt, kortreist og økologisk er bra, noe mange vil ha, men i et land med lange kalde måneder så må vi også bruke import av beste sort.

Her i Gamlebyen kan folket komme til oss og feire seg selv eller sine til lunsj eller middag, eller bestille fra Kanon catering hvor du kan hente eller få maten levert med, eller uten kokk.

_86A8174-2.jpg
bottom of page