top of page
Eventlokale kurs Konferanse Catering

Om oss

Vi gleden av å tilby to lokaler i Oslo til alle typer aktiviteter til private eller firmaer, hvor mat og drikke er i fokus.

Vi vil i perioder ha ulike aktiviteter som:

Mat- og vinkurs, Pop Up Restaurant, tema kvelder med kulturelle innslag med mer. 

Gamlebyen Festhall Gamlebyen Kjøkkenhall

800 år på 30 sekunder

Mellom Ekebergskrenten og Vålerenga, langs selveste godslinjen og den eldst bevarte hovedveien i Norge, ligger Gamlebyen Mat & Drikke!

 

Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St Halvardsgate 33.

 

På denne plassen lå Lille Munkengen hvor det senere ble bygget en praktvilla med navn Onsumslottet dekorert med tårn, spir og ark i all sin prakt.

​

Villaen ble reist av grunnlegger og eier av Kværner Brug ved Oluf Onsum. Slottet ble bygget i 1875 og revet i 1905.

​

I 1914 ble det reist et nytt bygg som gjennom årene har huset forskjellige bedrifter og aktiviteter. Fra november 2017 ble det hjemmet til Gamlebyen Mat & Drikke, som har satt sitt preg på stedet.

Hils på kokkene

Vi er Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. 

Vi har lang erfaring innen en bransje som stadig utvikler seg med skiftende trender blant et krevende publikum.

​

Med erfaringer fra bla. stjernerestauranter i inn- og utland og cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha.

​

Vi lager  all mat fra grunn og sørger for at det blir fest i munn!

 

Lokalt, kortreist og økologisk er bra, noe mange vil ha, men i et land med lange kalde måneder så må vi også bruke import av beste sort.

​

Her i Gamlebyen kan folket komme til oss og feire seg selv eller sine til lunsj eller middag, eller bestille fra
Kanon Catering hvor du kan hente eller få maten levert, med eller uten kokk.

Lokal kortreist økologisk catering
bottom of page