top of page

Meny
Meny for arrangement i våre eventlokaler.
Her finner du eksempler på hva vi tilbyr.
Tapas
550 kr
”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker
Kylling med fyrrig krydderskorpe
Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust
Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu
Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt
Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon
Potet Lyonaise
Dagens brød med dipp
5-retters middag
840 kr
Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise
Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør
Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og
Limonadeaigredoux
Norske oster med marmelade og noe sprøtt
Rabarbra og jordbærsalat med yoghurtkrem og daimcrust
bottom of page