Perfekt lokale for konferanse i Bjørvika

Planlegger du arrangere konferanse i Oslo?

Ønsker du fine og moderne lokaler med god atmosfære?

 

I våre lokaler i St.Halvardsgate 33 har vi plass til 440 personer. 

Mellom Ekebergskrenten og Vålerenga, i nærheten av Bjørvika, langs selveste godslinjen og den eldst bevarte hovedveien i Norge, ligger Gamlebyen mat og drikke - Hos oss kan du arrangere konferanse for opptil 440 gjester.

 

Vi har gleden av å kunne tilby to lokaler i nærheten av Bjørvika som vi leier ut til alle typer konferanser og aktiviteter til bedrifter, og hvor mat og drikke er i fokus.


Kjøkkenhallen

Velkommen til vårt flotte lokale!

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning og fest etter gjennomført konferanse.

Dette lokalet ligger i tilknytning til kjøkkenet vårt som også Kanon Catering bruker til å lage fantastisk mat som kan hentes eller leveres.

Her kan vi dekke til 90 personer eller ha et stående arrangement til 140 personer. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen

Kan også knyttes sammen med vaskehallen

Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
Hyggelig Uteplass
Hyggelig Uteplass

press to zoom
Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
1/8
65202210849
65202210849

press to zoom
IMG_47441
IMG_47441

press to zoom
Festhall Utside
Festhall Utside

press to zoom
65202210849
65202210849

press to zoom
1/25

 

Konferanse i lokaler med lang historie
 

Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St Halvardsgate 33.

 

På denne plassen lå Lille Munkengen hvor det senere ble bygget en praktvilla med navn Onsumslottet dekorert med tårn, spir og ark i all sin prakt. ​ Villaen ble reist av grunnlegger og eier av Kværner Brug ved Oluf Onsum. Slottet ble bygget i 1875 og revet i 1905. ​ Nytt bygg ble reist i 1914 hvor det siden har vært ulike bedrifter og aktiviteter, og fra november 2017, Gamlebyen Mat & Drikke.

 

Vi har bevart sjelen og atmosfæren i våre lokaler og har alle forutsetninger for å arrangere en konferanse som garantert vil bli husket.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å arrangere konferanse!

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til konferanse, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer.

Trenger du stor plass for ditt arrangement er dette lokalet for dere!

 

Vi kan dekke til 180 personer eller ha 300 stående. Knytter vi begge lokalene sammen så har vi kapasitet til å dekke til 260 personer og 440 stående