Mellom Ekebergskrenten og Vålerenga, i nærheten av Bjørvika, langs selveste godslinjen og den eldst bevarte hovedveien i Norge, ligger Gamlebyen mat og drikke - Hos oss kan du arrangere konferanse for opptil 440 gjester.
Kombinasjonen av gammel industri og moderne
arkitektur skaper en atmosfære uten like, og en konferanse hos oss vil sette igjen spor som
varer ut livet.
Med den gunstige lokasjonen ved Bjørvika, er våre konferanselokaler også lett tilgjengelig fra de
fleste knutepunktene i byen. Her vil det være mulig å samle flere mennesker.
Foruten om den tydelige gode plasseringen til våre lokaler, vil en konferanse hos oss også være behagelig å planlegge. Vi har lang og god erfaring innen å arrangere konferanser og andre arrangementer i varierende størrelser, og hjelper deg med alle stegene som skal til. Vi vet blant annet godt hvor mye mat det trengs for ulike menger deltagere, hva slags mat faller i smak hos de fleste, og hvordan man kan få til klar og tydelig informasjonsdeling på selve konferansen.
Vi mener at ingrediensene til en vellykket konferanse inkluderer behagelige lokaler med smakfull mat og drikke.
Vi har gleden av å kunne tilby to lokaler i nærheten av Bjørvika som vi leier ut til alle typer konferanser og aktiviteter til bedrifter, og hvor mat og drikke er i fokus.
Vår lokasjon i kombinasjon med våre lokaler og konsept er ment for å gi den rette
atmosfæren og de nødvendige fasilitetene for å sikre en vellykket konferanse!
Kjøkkenhallen
Velkommen til vårt flotte lokale!
Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning og fest etter gjennomført konferanse.
Dette lokalet ligger i tilknytning til kjøkkenet vårt som også Kanon Catering bruker til å lage fantastisk mat som kan hentes eller leveres.
Her kan vi dekke til 90 personer eller ha et stående arrangement til 140 personer. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen
Kan også knyttes sammen med vaskehallen
Lokaler med alt av nødvendig utstyr
For å kunne holde en topp moderne konferanse nå i dag, er du avhengig av godt teknisk utstyr. Hos oss kan du forvente alt av teknisk utstyr for å gjennomføre din konferanse etter boka. For oss ligger ofte en vellykket konferanse i detaljene - vi hjelper deg med alle små detaljer som gjør at du kan fokusere på dine oppgaver.
Konferanse i lokaler med lang historie
Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St Halvardsgate 33.
På denne plassen lå Lille Munkengen hvor det senere ble bygget en praktvilla med navn Onsumslottet dekorert med tårn, spir og ark i all sin prakt. Villaen ble reist av grunnlegger og eier av Kværner Brug ved Oluf Onsum. Slottet ble bygget i 1875 og revet i 1905. Nytt bygg ble reist i 1914 hvor det siden har vært ulike bedrifter og aktiviteter, og fra november 2017, Gamlebyen Mat & Drikke.
Vi har bevart sjelen og atmosfæren i våre lokaler og har alle forutsetninger for å arrangere en konferanse som garantert vil bli husket.
I dag drives Gamlebyen Mat & Drikke av Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. Vi
har lang fartstid fra en bransje som er i konstant endring med nye trender og vaner blant et
kresent publikum. Med erfaringer fra blant annet stjernerestauranter i inn- og utland og
cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha.
Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å arrangere konferanse!
Gamlebyen Festhall
Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.
Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til konferanse, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer.
Trenger du stor plass for ditt arrangement er dette lokalet for dere!
Vi kan dekke til 180 personer eller ha 300 stående. Knytter vi begge lokalene sammen så har vi kapasitet til å dekke til 260 personer og 440 stående
Vi tilbyr følgende konferansemeny for dine gjester
Tapas
”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker
Kylling med fyrig krydderskorpe
Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust
Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu
Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt
Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon
Potet Lyonaise
Dagens brød med dipp
5-retters
Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise
Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør
Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og Limonadeaigredoux
Norske oster med marmelade og sprøtt
Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust