top of page

Perfekt lokale for konferanse i Bjørvika

Planlegger du å arrangere konferanse i Oslo?

Ønsker du fine og moderne lokaler med god atmosfære?

 

I våre lokaler i St.Halvardsgate 33 har vi plass til 440 personer. 

Mellom Ekebergskrenten og Vålerenga, i nærheten av Bjørvika, langs selveste godslinjen og den eldst bevarte hovedveien i Norge, ligger Gamlebyen mat og drikke - Hos oss kan du arrangere konferanse for opptil 440 gjester. 

Kombinasjonen av gammel industri og moderne

arkitektur skaper en atmosfære uten like, og en konferanse hos oss vil sette igjen spor som

varer ut livet.

 

Med den gunstige lokasjonen ved Bjørvika, er våre konferanselokaler også lett tilgjengelig fra de

fleste knutepunktene i byen. Her vil det være mulig å samle flere mennesker.

Foruten om den tydelige gode plasseringen til våre lokaler, vil en konferanse hos oss også være behagelig å planlegge. Vi har lang og god erfaring innen å arrangere konferanser og andre arrangementer i varierende størrelser, og hjelper deg med alle stegene som skal til. Vi vet blant annet godt hvor mye mat det trengs for ulike menger deltagere, hva slags mat faller i smak hos de fleste, og hvordan man kan få til klar og tydelig informasjonsdeling på selve konferansen.

Vi mener at ingrediensene til en vellykket konferanse inkluderer behagelige lokaler med smakfull mat og drikke.

Vi har gleden av å kunne tilby to lokaler i nærheten av Bjørvika som vi leier ut til alle typer konferanser og aktiviteter til bedrifter, og hvor mat og drikke er i fokus.

Vår lokasjon i kombinasjon med våre lokaler og konsept er ment for å gi den rette
atmosfæren og de nødvendige fasilitetene for å sikre en vellykket konferanse!


Kjøkkenhallen

Velkommen til vårt flotte lokale!

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning og fest etter gjennomført konferanse.

Dette lokalet ligger i tilknytning til kjøkkenet vårt som også Kanon Catering bruker til å lage fantastisk mat som kan hentes eller leveres.

Her kan vi dekke til 90 personer eller ha et stående arrangement til 140 personer. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen

Kan også knyttes sammen med vaskehallen

Lokaler med alt av nødvendig utstyr

For å kunne holde en topp moderne konferanse nå i dag, er du avhengig av godt teknisk utstyr. Hos oss kan du forvente alt av teknisk utstyr for å gjennomføre din konferanse etter boka. For oss ligger ofte en vellykket konferanse i detaljene - vi hjelper deg med alle små detaljer som gjør at du kan fokusere på dine oppgaver.
 

Konferanse i lokaler med lang historie

Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St Halvardsgate 33.

 

På denne plassen lå Lille Munkengen hvor det senere ble bygget en praktvilla med navn Onsumslottet dekorert med tårn, spir og ark i all sin prakt. ​ Villaen ble reist av grunnlegger og eier av Kværner Brug ved Oluf Onsum. Slottet ble bygget i 1875 og revet i 1905. ​ Nytt bygg ble reist i 1914 hvor det siden har vært ulike bedrifter og aktiviteter, og fra november 2017, Gamlebyen Mat & Drikke.

 

Vi har bevart sjelen og atmosfæren i våre lokaler og har alle forutsetninger for å arrangere en konferanse som garantert vil bli husket.

I dag drives Gamlebyen Mat & Drikke av Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. Vi
har lang fartstid fra en bransje som er i konstant endring med nye trender og vaner blant et
kresent publikum. ​ Med erfaringer fra blant annet stjernerestauranter i inn- og utland og
cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med å arrangere konferanse!

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til konferanse, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer.

Trenger du stor plass for ditt arrangement er dette lokalet for dere!

 

Vi kan dekke til 180 personer eller ha 300 stående. Knytter vi begge lokalene sammen så har vi kapasitet til å dekke til 260 personer og 440 stående

Vi tilbyr følgende konferansemeny for dine gjester

Tapas


”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker

 

Kylling med fyrig krydderskorpe
 

Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust
 

Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu
 

Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt
 

Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon

 

Potet Lyonaise
 

Dagens brød med dipp
 

5-retters

 

Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise

 

Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør

 

Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og Limonadeaigredoux

 

Norske oster med marmelade og sprøtt
 

Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust

bottom of page