
Moderne kurslokaler med fantastiske smaksperler
Gamlebyen Mat & Drikke har lang erfaring med bedrifter som har behov for moderne kurslokaler, og sørger for å ha alle nødvendige tekniske detaljer på plass for å gjennomføre kurset nøyaktig etter planen. I tillegg til våre kurslokaler sørger vi for servering av smakfulle matretter som sent vil glemmes hos dine kursdeltakere.
Kjøkkenhallen
Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning underveis av kurset.
Her kan vi tilrettelegge for 90 kursdeltakere. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen.
Dette kurslokalet kan også knyttes sammen med vaskehallen
Bevertning er viktig for et vellykket kurs
Myter og ordtak sier at god mat gjør mennesker glade. Og uten mat og drikke, duger helten ikke.
Erfaringsmessig gjelder dette for også lærevillige kursdeltakere.
Vi sparer ikke på noe i våre menyer og matretter, nettopp for å lage nye favoritter, selv hos den kresne gane.
Vi tilpasser vår meny etter dine ønsker.
Du kan ta kontakt med oss helt uforpliktende for mer informasjon vedrørende våre kurslokaler sentralt i Oslo!
Gamlebyen Festhall
Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.
Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til kurs, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer som krever stor plass.
Vi kan tilrettelegge for 180 kursdeltakere. Dersom vi fletter begge lokalene sammen, har vi kapasitet til å tilrettelegge våre kurslokaler for totalt 270 kursdeltakere.
Vi tilbyr eksempelvis følgende matretter underveis av kurset
Tapas
”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker
Kylling med fyrig krydderskorpe
Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust
Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu
Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt
Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon
Potet Lyonaise
Dagens brød med dipp
5-retters
Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise
Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør
Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og Limonadeaigredoux
Norske oster med marmelade og sprøtt
Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust