top of page

Moderne kurslokaler med fantastiske smaksperler

Planlegger du å arrangere kurs i Oslo?

Ønsker du kurslokaler med alle fasiliteter og med bevertning i toppklasse?

Gamlebyen Mat & Drikke har lang erfaring med bedrifter som har behov for moderne kurslokaler, og sørger for å ha alle nødvendige tekniske detaljer på plass for å gjennomføre kurset nøyaktig etter planen. I tillegg til våre kurslokaler sørger vi for servering av smakfulle matretter som sent vil glemmes hos dine kursdeltakere.


Kjøkkenhallen

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning underveis av kurset.

​

Her kan vi tilrettelegge for 90 kursdeltakere. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen.

 

Dette kurslokalet kan også knyttes sammen med vaskehallen

Gamlebyen Mat & Drikke sine kurslokaler er romslige og fleksible, og kan tilpasses etter dine behov - Enten du ønsker en klasseromsstil, gruppebordoppsett eller en teaterstil. Hos oss kan du enkelt tilpasse kurslokalet for å skape den optimale læringsatmosfæren.

 

Når du velger Gamlebyen Mat & Drikke som din leverandør av kurslokaler, kan du være trygg på at du vil få tilgang til toppmoderne teknologi og fasiliteter. Kurslokalene er utstyrt med moderne audiovisuelt utstyr, inkludert projektorer, skjermer og lydsystemer. Dette gjør det enkelt å presentere innhold og engasjere deltakerne på en effektiv måte.

 

Våre kurslokaler er svært praktiske, da vår lokasjon er sentralt plassert med god tilgjengelighet til offentlig transport og parkeringsmuligheter i nærheten. Dette gjør det enkelt for deltakerne å komme til arrangementet uten problemer. Uansett om du skal arrangere et lite eller stort kurs, kan vi tilby deg passende kurslokaler som imøtekommer dine behov. Vi har erfaring med å arrangere forskjellige typer kurs og kan hjelpe deg med å planlegge og organisere arrangementet ditt på en profesjonell måte.

 

På toppen av det hele vil vi kunne by på vår passion som er tilberedning og servering av delikate matretter for dine kursdeltakere!

​

Bevertning er viktig for et vellykket kurs​

​

Myter og ordtak sier at god mat gjør mennesker glade. Og uten mat og drikke, duger helten ikke.

 

Erfaringsmessig gjelder dette for også lærevillige kursdeltakere.

 

Vi sparer ikke på noe i våre menyer og matretter, nettopp for å lage nye favoritter, selv hos den kresne gane.

Vi tilpasser vår meny etter dine ønsker.

​

Gamlebyen Mat & Drikke består av Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. Vi har lang fartstid fra en bransje som er i konstant endring med nye trender og vaner blant et
kresent publikum. ​ Med erfaringer fra bla. stjernerestauranter i inn- og utland og cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha. ​

 

Du kan ta kontakt med oss helt uforpliktende for mer informasjon vedrørende våre kurslokaler sentralt i Oslo!

​

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

​

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til kurs, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer som krever stor plass.

​

Vi kan tilrettelegge for 180 kursdeltakere. Dersom vi fletter begge lokalene sammen, har vi kapasitet til å tilrettelegge våre kurslokaler for totalt 270 kursdeltakere.

 

Vi tilbyr eksempelvis følgende matretter underveis av kurset​

​

Tapas

​

”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker

 

Kylling med fyrig krydderskorpe

 

Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust

 

Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu

 

Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt

 

Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon

 

Potet Lyonaise

 

Dagens brød med dipp

 

​

5-retters

​

Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise

 

Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør

 

Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og Limonadeaigredoux

 

Norske oster med marmelade og sprøtt

 

Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust

 

​

bottom of page