Moderne kurslokaler med fantastiske smaksperler

Planlegger du å arrangere kurs i Oslo?

Ønsker du kurslokaler med alle fasiliteter og med bevertning i toppklasse?

Gamlebyen Mat & Drikke har lang erfaring med bedrifter som har behov for moderne kurslokaler, og sørger for å ha alle nødvendige tekniske detaljer på plass for å gjennomføre kurset nøyaktig etter planen. I tillegg til våre kurslokaler sørger vi for servering av smakfulle matretter som sent vil glemmes hos dine kursdeltakere.


Kjøkkenhallen

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning underveis av kurset.

Her kan vi tilrettelegge for 90 kursdeltakere. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen.

 

Dette kurslokalet kan også knyttes sammen med vaskehallen

Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
Hyggelig Uteplass
Hyggelig Uteplass

press to zoom
Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
1/8
65202210849
65202210849

press to zoom
IMG_47441
IMG_47441

press to zoom
Festhall Utside
Festhall Utside

press to zoom
65202210849
65202210849

press to zoom
1/25

 

Bevertning er viktig for et vellykket kurs

Myter og ordtak sier at god mat gjør mennesker glade. Og uten mat og drikke, duger helten ikke.

 

Erfaringsmessig gjelder dette for også lærevillige kursdeltakere.

 

Vi sparer ikke på noe i våre menyer og matretter, nettopp for å lage nye favoritter, selv hos den kresne gane.

Vi tilpasser vår meny etter dine ønsker.

 

Du kan ta kontakt med oss helt uforpliktende for mer informasjon vedrørende våre kurslokaler sentralt i Oslo!

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til kurs, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer som krever stor plass.

Vi kan tilrettelegge for 180 kursdeltakere. Dersom vi fletter begge lokalene sammen, har vi kapasitet til å tilrettelegge våre kurslokaler for totalt 270 kursdeltakere.

 

Vi tilbyr eksempelvis følgende matretter underveis av kurset

Tapas

”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker

 

Kylling med fyrig krydderskorpe

 

Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust

 

Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu

 

Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt

 

Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon

 

Potet Lyonaise

 

Dagens brød med dipp

 

5-retters

Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise

 

Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør

 

Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og Limonadeaigredoux

 

Norske oster med marmelade og sprøtt

 

Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust