top of page

Atmosfæriske selskapslokaler sentralt i Oslo med lang historie

Gamlebyen Mat & Drikke har gleden av å kunne tilby to fantastiske selskapslokaler sentralt i Oslo som passer utmerket for alle typer selskaper og aktiviteter, hvor mat og drikke er i fokus.

Som gjest hos oss vil du kunne nyte våre moderne selskapslokaler i St. Halvardsgate 33.

Tidligere, nøyaktig samme sted, lå Lille Munkengen, før villaen Onsumslottet ble bygget av Oluf Onsum i 1875. Nytt bygg ble reist i 1914 hvor det siden har vært ulike bedrifter og aktiviteter. I dag forbinder mange lokasjonen med selskap og fantastisk mat.

Våre selskapslokaler er perfekt for høytidelige arrangementer som bryllup, dåp og konfirmasjon, men også selskaper som blant annet bursdagsfeiringer, konserter og kickoff med jobben. Vi har lang og god erfaring med å tilpasse våre selskapslokaler til alle mulige slags arrangementer, og kan være behjelpelige for kunden under hvert steg i prosessen. Vi ønsker nemlig en åpen dialog med våre kunder, der dere kan komme med egne ønsker og preferanser til hvordan selskapslokalet skal oppleves. Ønsker kunden å senke skuldrene sine helt, er vi også flinke til å ta beslutninger på egenhånd som vil passe til akkurat den typen arrangement kunden arrangerer. Med andre ord er et arrangement i våre selskapslokaler en sikker vinner.


Kjøkkenhallen

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning og fest.

Her kan vi dekke til 90 personer eller ha et stående arrangement til 140 personer. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen

Kan også knyttes sammen med vaskehallen

Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
Hyggelig Uteplass
Hyggelig Uteplass

press to zoom
Kjøkkenhallen Dagtid
Kjøkkenhallen Dagtid

press to zoom
1/8
65202210849
65202210849

press to zoom
IMG_47441
IMG_47441

press to zoom
Festhall Utside
Festhall Utside

press to zoom
65202210849
65202210849

press to zoom
1/25

 

Ikke noe selskap uten mat og bevertning

Gamlebyen Mat & Drikke består av trioen Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. Ved siden av våre fantastiske selskapslokaler sørger vi for spennende og smakfulle menyer.

 

Vi lager alle våre retter fra bunnen av. Vi har en filosofi om at lokalt, kortreist og økologisk er bra, men i et land med lange kalde måneder så må vi også bruke import av beste sort for å kunne skille oss ut på smak.

Våre selskapslokaler i Oslo er med andre ord det perfekte alternativet for deg som er ute etter god service, lekker dandering og nydelig mat. Vi trives godt i vårt arbeid og ønsker kun det beste for våre kunder.

 

Ønsker du mer informasjon angående våre selskapslokaler?

Vi er tilgjengelige på telefon og e-post - og gjør vårt ytterste for å tilpasse våre selskapslokaler etter dine ønsker!

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til selskap, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer som krever stor plass.

Vi kan dekke til 180 personer eller ha 300 stående. Knytter vi begge lokalene sammen så har vi kapasitet til å dekke til 260 personer og 440 stående

bottom of page