top of page

Atmosfæriske selskapslokaler sentralt i Oslo med lang historie

Gamlebyen Mat & Drikke har gleden av å kunne tilby to fantastiske selskapslokaler sentralt i Oslo som passer utmerket for alle typer selskaper og aktiviteter, hvor mat og drikke er i fokus.

Som gjest hos oss vil du kunne nyte våre moderne selskapslokaler i St. Halvardsgate 33.

Tidligere, nøyaktig samme sted, lå Lille Munkengen, før villaen Onsumslottet ble bygget av Oluf Onsum i 1875. Nytt bygg ble reist i 1914 hvor det siden har vært ulike bedrifter og aktiviteter. I dag forbinder mange lokasjonen med selskap og fantastisk mat.

Våre selskapslokaler er perfekt for høytidelige arrangementer som bryllup, dåp og konfirmasjon, men også selskaper som blant annet bursdagsfeiringer, konserter og kickoff med jobben. Vi har lang og god erfaring med å tilpasse våre selskapslokaler til alle mulige slags arrangementer, og kan være behjelpelige for kunden under hvert steg i prosessen. Vi ønsker nemlig en åpen dialog med våre kunder, der dere kan komme med egne ønsker og preferanser til hvordan selskapslokalet skal oppleves. Ønsker kunden å senke skuldrene sine helt, er vi også flinke til å ta beslutninger på egenhånd som vil passe til akkurat den typen arrangement kunden arrangerer. Med andre ord er et arrangement i våre selskapslokaler en sikker vinner.

 

Med vår fleksibilitet, erfaring, service og lokasjon har vi de beste forutsetningene til å kunne tilpasse våre selskapslokaler etter nøyaktig dine ønsker. Vi står ikke i veien for dine planer, men forsterker disse ved hjelp av våre muligheter og forståelse. Vi har tilrettelagt for alle tekniske krav et moderne selskapslokal krever. Vi har alt av nødvendig utstyr for lyd- og lysutstyr som sørger for å skape den rette atmosfæren for ditt selskap.

 

Selskapslokaler med skreddersydd atmosfære

Atmosfæren er et svært viktig element for et vellykket selskap. Fordelen med våre selskapslokaler er at vi skreddersyr våre lokaler etter dine ønsker, men også etter type arrangement.


Kjøkkenhallen

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning og fest.

Her kan vi dekke til 90 personer eller ha et stående arrangement til 140 personer. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen

Kan også knyttes sammen med vaskehallen

 

Ikke noe selskap uten mat og bevertning

Gamlebyen Mat & Drikke består av trioen Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. Ved siden av våre fantastiske selskapslokaler sørger vi for spennende og smakfulle menyer. Matlaging og kokkekunst er vår spesialitet, men som eksperter vet vi at det er helheten som avgjør.

Vi lager alle våre retter fra bunnen av. Vi har en filosofi om at lokalt, kortreist og økologisk er bra, men i et land med lange kalde måneder så må vi også bruke import av beste sort for å kunne skille oss ut på smak.

Våre selskapslokaler i Oslo er med andre ord det perfekte alternativet for deg som er ute etter god service, lekker dandering og nydelig mat. Vi trives godt i vårt arbeid og ønsker kun det beste for våre kunder.

Mellom Ekebergskrenten og Vålerenga, langs selveste godslinjen og den eldst bevarte hovedveien i Norge, ligger Gamlebyen mat og drikke - Vår beliggenhet er svært praktisk, med enkel tilgang til offentlig transport og parkeringsmuligheter i nærheten. Dette gjør det enkelt for gjestene dine å komme til arrangementet uten problemer.

Ønsker du mer informasjon angående våre selskapslokaler?

Vi er tilgjengelige på telefon og e-post - og gjør vårt ytterste for å tilpasse våre selskapslokaler etter dine ønsker!

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til selskap, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer som krever stor plass.

Vi kan dekke til 180 personer eller ha 300 stående. Knytter vi begge lokalene sammen så har vi kapasitet til å dekke til 260 personer og 440 stående

Vi tilbyr følgende meny

Tapas

 • ”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker

 • Kylling med fyrig krydderskorpe

 • Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust

 • Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu

 • Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt

 • Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon

 • Potet Lyonaise

 • Dagens brød med dipp

5-retters

 • Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise

 • Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør

 • Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og Limonadeaigredoux

 • Norske oster med marmelade og sprøtt

 • Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust

bottom of page