top of page
Party

Sommerfesten

Hvordan lykkes med sommerfesten

Sommeren gir en glimrende anledning til å samle venner og familie for en minneverdig fest. Enten det er en privat sammenkomst eller et bedriftsarrangement, kan disse tipsene hjelpe deg med å skape en uforglemmelig sommerfest:

Dato og sted: 

Først og fremst må du velge dato og finne det perfekte stedet å arrangere sommerfesten. 

Tema:
Velg et passende tema for sommerfesten som kan bidra til å skape en sammenhengende og festlig atmosfære. 

Invitasjoner:
Lag og send ut invitasjoner i god tid slik at gjestene kan planlegge å delta. Inkluder viktig informasjon som dato, tid, sted og tema.

Underholdning & Aktiviteter
Planlegg underholdning og aktiviteter som passer for gjestene og temaet for festen. Dette kan inkludere spill, musikk, dans, leker, eller andre former for moro som vil bidra til å skape en minneverdig opplevelse.

Mat & Drikke
Bestem hva slags mat og drikke som skal serveres under sommerfesten. Vurder om du vil ha en grillfest, buffé, eller andre alternativer. Husk å ta hensyn til eventuelle allergier eller spesielle diettbehov blant gjestene

Dekorasjoner:
Skap en festlig atmosfære ved å pynte festområdet med passende dekorasjoner. Dette kan inkludere ballonger, blomster, lyslenker, bannere, eller andre dekorative elementer som passer til temaet og stemningen du ønsker å skape. 

Ønkser du å leie lokale?
 

Lokale:

Takk for din forespørsel. Vi svarer innen kort.

Kontakt oss

+47 210 97 820

post@gbmd.no

Åpningstider

Hele uken 08.00 - 01.00

Finn oss

St. Halvards gate 33

0192 Oslo

bottom of page