top of page

Bryllupslokaler i Oslo sentrum - med både atmosfære og historie

Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St. Halvardsgate 33.

 

De med lokalkunnskap om Oslo forbinder området med Lille Munkengen og Onsumslottet som sto oppreist mellom 1875 og 1905.

Siden 2017 har Gamlebyen Mat & drikke arrangert de fleste typer av selskaper og arrangementer - deriblant bryllup. Vi sørger for romslige bryllupslokaler og autentiske matretter som sent vil glemmes hos dine gjester.

 

Vi tilbyr følgende bryllupslokaler


Kjøkkenhallen

Velkommen til vårt flotte lokale!

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning og fest underveis av bryllupet.

Dette lokalet ligger i tilknytning til kjøkkenet vårt.

Her kan vi dekke til 90 personer eller ha et stående arrangement til 140 personer. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen

Kan også knyttes sammen med vaskehallen

 

Tilpasset bryllupsmeny basert på kokkekunst og gode råvarer

Med erfaringer fra blant annet stjernerestauranter i inn- og utland og cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha. ​Vi benytter oss av lokale og kortreiste, men også importerte ingredienser da vinteren er lang her til lands.

 

Kokketeamet består av Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. Vi har lang fartstid fra en bransje som er i konstant endring med nye trender og vaner blant et kresent publikum. Vi tilpasser vår bryllupsretter etter dine ønsker.

Vi ønsker å gjøre bryllupsplanleggingen enklere for brudeparet, der dere kan senke skuldrene med god samvittighet. Vi har lang og god erfaring med å arrangere ulike typer bryllup i våre lokaler, og vet hva som skal til for å få til et vellykket bryllup for gjestene og ikke minst brudeparet. Bryllupslokalet vil oppleves som et trygt og godt sted for deg og dine kjære, hvor dere kan slå dere løs og nyte maten i godt selskap.

 

Vi er flinke til å guide brudeparet gjennom en prosess der de får uttrykket sine personlige ønsker. Det er fordi vi mener at et bryllup skal kun være en flott opplevelse for brudeparet, med minst mulig bekymringer. Det er ofte et stort stress som ligger bak det å planlegge et bryllup, og det kan være vanskelig å få til alle sine ønsker på ett og samme sted. Men i våre bryllupslokaler vil bryllupet bli formet etter akkurat deres ønsker.

 

Vi ønsker å være behjelpelige i alle ledd på bryllupsdagen, i form av bryllupslokaler og bevertning på den store dagen. Vi har alle muligheter for skreddersy våre menyer og lokaler for på din bryllupsdag.

 

Kontakt oss på telefon eller e-post!

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til bryllup, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer.

Trenger du stor plass for ditt arrangement er dette lokalet for dere!

 

Vi kan dekke til 180 personer eller ha 300 stående. Knytter vi begge lokalene sammen så har vi kapasitet til å dekke til 260 personer og 440 stående

bottom of page