top of page

Bryllupslokaler i Oslo sentrum - med både atmosfære og historie

Med en brukstid på over 800 år er mye endret, men trassèen langs denne veien er opprettholdt i det som i dag heter St. Halvardsgate 33.

 

De med lokalkunnskap om Oslo forbinder området med Lille Munkengen og Onsumslottet som sto oppreist mellom 1875 og 1905.

Siden 2017 har Gamlebyen Mat & drikke arrangert de fleste typer av selskaper og arrangementer - deriblant bryllup. Vi sørger for romslige bryllupslokaler og autentiske matretter som sent vil glemmes hos dine gjester. 

 

Våre bryllupslokaler kan enkelt tilpasses nøyaktig etter den atmosfæren dere måtte ønske. Samtidig sørger vi for all dekorasjon og utstyr som er nødvendig for å skape en vellykket bryllupsfeiring. Vi ønsker å bidra til å skape et bryllup som gjenspeiler deres unike stil og personlighet!
 

Moderne bryllupslokaler med lang historikk i Oslo


Selv om vår lokasjon har en unik historie som går langt tilbake i tid, er vi heldigvis godt utstyrt med alt av nødvendig teknisk utstyr. Våre bryllupslokaler lar seg enkelt kombinere med taler, musikk eller fremvisninger på skjerm.

 

Det er ikke tilfeldig at St Halvardsgate forbindes med eventer, selskap og god mat, da vi siden 2017 har arrangert alle former for selskap.
 

Vi forstår at bryllupet vil være en av de mest spesielle begivenhetene i ditt liv. Derfor har vi nøye utvalgt bryllupslokaler som vil skape den perfekte rammen rundt bryllupsfeiringen.

Vi tilbyr følgende bryllupslokaler


Kjøkkenhallen

Velkommen til vårt flotte lokale!

Kjøkkenhallen ligger i tilknytning med vårt kjøkken som mer enn gjerne sørger for bevertning og fest underveis av bryllupet.

Dette lokalet ligger i tilknytning til kjøkkenet vårt.

Her kan vi dekke til 90 personer eller ha et stående arrangement til 140 personer. Vi har en flott veranda som vi kaller perrongen med utsikt utover Lodalen

Kan også knyttes sammen med vaskehallen

 

Tilpasset bryllupsmeny basert på kokkekunst og gode råvarer

Med erfaringer fra blant annet stjernerestauranter i inn- og utland og cateringvirksomheter i Oslo så har vi lært hva folket vil ha. ​Vi benytter oss av lokale og kortreiste, men også importerte ingredienser da vinteren er lang her til lands.

 

Kokketeamet består av Erling Sundal, Ole Vesteng og Kristian Grøen. Vi har lang fartstid fra en bransje som er i konstant endring med nye trender og vaner blant et kresent publikum. Vi tilpasser vår bryllupsretter etter dine ønsker.

Bryllupslokaler med høy servicegrad


Vi ønsker å gjøre bryllupsplanleggingen enklere for brudeparet, der dere kan senke skuldrene med god samvittighet. Vi har lang og god erfaring med å arrangere ulike typer bryllup i våre lokaler, og vet hva som skal til for å få til et vellykket bryllup for gjestene og ikke minst brudeparet. Bryllupslokalet vil oppleves som et trygt og godt sted for deg og dine kjære, hvor dere kan slå dere løs og nyte maten i godt selskap.

 

Vi er flinke til å guide brudeparet gjennom en prosess der de får uttrykket sine personlige ønsker. Det er fordi vi mener at et bryllup skal kun være en flott opplevelse for brudeparet, med minst mulig bekymringer. Det er ofte et stort stress som ligger bak det å planlegge et bryllup, og det kan være vanskelig å få til alle sine ønsker på ett og samme sted. Men i våre bryllupslokaler vil bryllupet bli formet etter akkurat deres ønsker.

 

Vi ønsker å være behjelpelige i alle ledd på bryllupsdagen, i form av bryllupslokaler og bevertning på den store dagen. Vi har alle muligheter for skreddersy våre menyer og lokaler for på din bryllupsdag. Vi tar oss av alle detaljer, slik at dere kan fokusere på å nyte hvert øyeblikk og skape minner som varer livet ut!

 

Kontakt oss på telefon eller e-post!

Gamlebyen Festhall

Gamlebyen festhall er vårt nye lokale i St.Halvardsgate 33.

Her er det høyt under taket med stor entre og store vindusflater. Lokalet er perfekt til bryllup, men også konserter, kickoff, innspiller og andre bedriftsarrangementer.

Trenger du stor plass for ditt arrangement er dette lokalet for dere!

 

Vi kan dekke til 180 personer eller ha 300 stående. Knytter vi begge lokalene sammen så har vi kapasitet til å dekke til 260 personer og 440 stående

Vi anbefaler deg å ta en titt på vår bryllupspakke nedenfor

Bryllupspakke
 

Fra 1575 kr per pers
Fingermat med velkomstdrikke

 

3 retters middag

 

  • Poke Bowl med kveite og villreker med, crispy salat og ingefær sjy

  • Andebryst med pepperrubbing, gulrotkrem, potetterte og anissaus

  • Youghurtpanacotta med ripssorbet og sjokoladekaramel

Pakken inkluderer:
Leie, oppdekking, vask og rydding.
Velkomst, 3 retters og drikkepakke.
Minimum 50 personer.


Ønsker dere en annen pakke tilbyr vi gjerne dette!
Prisene er per pers og er ink Mva.

bottom of page