top of page

Meny

Meny for eventlokaler.

Dette er eksempler på hva vi har, ta kontakt for priser!

Tapas

”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker

Kylling med fyrig krydderskorpe

Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust

Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu

Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt

Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon

Potet Lyonaise

Dagens brød med dipp

5-retters

Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise

Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør

Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og

Limonadeaigredoux

Norske oster med marmelade og sprøtt

Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust

bottom of page