top of page

Meny
Meny for eventlokaler.
Dette er eksempler på hva vi har, ta kontakt for priser!
Tapas
”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker
Kylling med fyrig krydderskorpe
Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust
Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu
Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt
Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon
Potet Lyonaise
Dagens brød med dipp
5-retters
Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise
Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør
Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og
Limonadeaigredoux
Norske oster med marmelade og sprøtt
Rabarbera og jordbærsalat med yoghurtcrem og daimcrust
bottom of page