top of page
Ready%20to%20Serve_edited.jpg

Meny

Meny for arrangement i våre eventlokaler.

Her finner du eksempler på hva vi tilbyr.

​

Tapas
550 kr

”Flesk og Duppe” på grillribbe og grønne grønnsaker

Kylling med fyrrig krydderskorpe

Grillet brokkoli med soppmiso og hasselnøttcrust

Tosa-mi på lakserygg med sprø salat, anisponzu

Reke Poke med eplesalsa, cous cous og ramsløk youghurt

Kalvecarpachio med thybotoast, syltede primører og estragon emulsjon

Potet Lyonaise

Dagens brød med dipp

5-retters middag
840 kr

Lakserygg med XO skorpe, sprø salat med ramsløk og potethollandaise

Aromatisert kveite med sopp, jordskokk, spinat og grebichesmør

Andebryst med aprikos og limeglace, sellerimiks, speltotto verde og

Limonadeaigredoux

Norske oster med marmelade og noe sprøtt

Rabarbra og jordbærsalat med yoghurtkrem og daimcrust

bottom of page